Veckans övning v. 27

Nu i helgen är jag iväg och håller kurs hos Stall Grönlund i dagarna tu. Dagarna börjar med ett yogapass lett av duktiga instruktören Tea Kerstinsdotter för att alla deltagare sedan beger sig ut till hästarna för lite kroppsmedveten ridning. Härligt upplägg och en bra start på dagen som både hästar, ryttare och ridinstruktör uppskattar.

Tänkte därför att veckans övning får vara ett yogaprogram jag hittade på youtube. Perfekt i semestertider att skapa goda vanor och prioritera sig själv för en stund och här i Östergötland regnar det äntligen, så för er som har möjlighet att tillbringa regniga dagar inomhus men ändå vill göra något för er ridning kan detta kanske passa fint i väntan på klarare väder och i förhoppningen om tilltagande växtlighet i hagen.

🧘‍♀️ Yogaprogram