Veckans övning v.23 – Koppla på dina sinnen

Underbar tid vi är i just nu med alla fåglar som kvittrar, all grönska och alla fina blommor!

För att ridningen ska bli mjuk, följsam, flödande och i balans så tänkte jag uppmana dig att nyttja denna underbara tid till att medvetandegöra din kropp för omgivningen och känslointryck.

Ta en stund och lägg märke till fågelkvittret. En stund att njuta av solens värme på bringan eller på någon del av ryggen som behöver lite extra närvaro. Njut av doften av syren, nyklippt gräs, varm skog eller sommarregnet. Försök att inte bedöma eller analysera, upplev istället med nyfikenhet och närvaro i stunden. Få en go känsla i hela kroppen som du sedan tar med i samvaron och i ridningen av hästen.

Andning, jordning och centrering

Önskar er en underbar helg🌸