Gästbloggare: Anna Linnea Hedelin

𝒫å 𝓇𝑒𝓈𝒶𝓃𝒹𝑒 𝒻𝑜𝓉
Upplever jag dom där små men ständiga förändringarna i kroppen och i sinnet som ännu mer tydliga 🌀
Det som dagligen skiftar beroende på hur vi ätit, sovit, tränat eller stressat blir ännu större när också varje dag och plats ser så totalt olika ut.

Förändring, som är något så naturligt men samtidigt utmanande…

De senaste veckorna har jag spenderat enbart ett par dygn på varje plats innan jag rest vidare. Skillnaden på hur min stund på yogamattan upplevdes i Costa Rica med sin regelbundenhet och behagliga temperatur jämfört med den månad som jag varit på resande fot är enorm.

Samma kropp och samma matta men en helt olik upplevelse.

Att ens försöka mig på samma praktik efter att ha bestigit vulkanen Acatenango i Guatemala eller efter att ha spenderat 8 timmar på en skumpig buss i Mexico vore varken rimligt eller behagligt.

Det går inte att kräva samma yogapraktik av dig själv varje dag, för du är helt enkelt inte densamma varje dag. Du förändras ständigt – precis som din upplevelse på yogamattan. Att ha en daglig praktik som en mall är däremot ett bra sätt att uppmärksamma dessa förändringar, men var snäll mot dig själv och förvänta dig inte att varken din kropp eller ditt sinne ska prestera på ett visst sätt…

Hur möter du dig själv? På mattan men även utanför. Med förväntningar och krav eller kan du med vänlighet och nyfikenhet lära känna dagens du?

🕉️ Genom att praktisera Svadhyaya (studerande av jaget/självstudier) kommer du närmre det autentiska jaget. Det som verkligen är du ♥️


Anna ger klasser i yoga, ryttaryoga och yoga med häst. Du hittar Anna på instagram: Annalinneayoga