Viktigt meddelande.

”Det här meddelandet är till den som behöver höra det just nu. Oavsett om du kämpar med din kreativitet, med ditt arbete, med problem på ett personligt plan, låg självkänsla eller någonting annat så vill jag påminna dig om några saker. Nummer ett: Misslyckande är en del av all utveckling, det viktiga är hur du bemöter det misslyckandet, även om det är svårt att hantera. HUR du bemöter det, kan förändra vad du tar med dig från det. Vi växer ur våra misstag. Men när vi stagnerar i samma sak om och om igen så kväver vi vår utveckling som individer. Nummer Två: Jämför inte din väg med någon annans. Även om du har exakt samma mål som någon annan så kommer två vägar aldrig att vara precis likadana. Så jag vill påminna dig om att vara snäll mot dig själv. Att göra ditt bästa där du kan och vara tålmodig när du inte kan. Var snäll mot andra och tro på dig själv.”

Fritt översatt från @witchofthewild