Corona

Hej älskade läsare!

Nu börjar detta inlägg lite olikt mina andra, men just nu kan väl inget förvåna oss längre. Vi går igenom något som gör vårt hem, våra områden, vårt land och vår värld till något som vi inte är vana vid.

Det är nu vi ska ta ett steg närmare varandra.

Inte rent bokstavligt Tack! Det vet vi ju Alla nu att vi ska hålla avstånd, Tvätta händerna och se till att inte utsätta våra riskgrupper för någon fara.

Omtanke, välmening och kärlek för våra medmänniskor visar sig mer än någonsin och Det måste väl ändå vara ljuset i våra stunder just nu! Vad kan vi göra för varandra och främst, vad kan vi göra för våra riskgrupper?

Hjälp någon i stallet som har det tufft i denna tid.

Klipp av dina naglar och tvätta händerna en extra gång.

Tänk efter en extra gång innan du rör dig i grupper med nya människor.

Du som har möjlighet till stallet utan att vara i grupp, Ta vara på den möjligheten till frisk luft, aktivitet och sinnesstimulans.

Ni som håller till i större stall kan lägga upp scheman så ni sprids ut över dagen för att inte sprida till en stallkompis som kanske lever tillsammans med någon ur riskgrupp.

Är ni isolerade så rekommenderar jag er att köpa Sally Swifts båda böcker och njuta av härlig läsning som ger oss olika aha-upplevelser.

Läs denna blogg från början och finn olika övningar som stärker ert kropp tills ni får Covid-19 och era fantastiska kroppar ska kriga bort sjukdomen. Välj att göra en smoothie av frukt och bär till morgonmackan och ta en msk surkål till middagen.

Detta är en tuff tid för många.

Sträck ut din hand och fråga den äldre grannen om den vill ha något när du åker till affären och ring en extra gång till dina nära som är äldre och sjuka. Köp en fodersäck till din boxgranne med äldre ägare. Det gör mycket för oss alla men kostar oss oerhört lite i energi.

Jag önskar en fortsatt bra dag och välmående i en tid som är annorlunda.

Ta hand om Dig och Varndra!